Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
img-230x336-filosofia04

Filosofia Sumarroca

Gràcies a la nostra professionalitat i capacitat d'innovació, podem crear els millors i més sorprenents vins i caves.

Actualment, Sumarroca compta amb 464,8 ha que li permeten proveir els celler del 100% del raïm que necessiten per a l'elaboració de vins i caves. D'aquesta manera, els cellers aconsegueixen controlar tota la cadena de producció, des del cultiu i la verema fins a la fermentació, el cupatge, el filtratge i l'embotellament. En cada etapa s'apliquen els criteris més adequats per a una millora continua de la qualitat.

Sumarroca desenvolupa projectes d'investigació per obtenir vins i caves de gran personalitat i caràcter. Alhora, es mantenen la proximitat, el bon servei i el tracte personalitzat propis d'un celler d'aquestes dimensions.

 L'objectiu de l'empresa no se centra en la producció a gran escala ni en competir amb els cellers de més gran volum.

Sumarroca treballa constantment en la línia d'una més gran qualitat de producció, de serveis i de gestió ambiental. En aquest sentit, el celler posseeix les certificacions ISO 9001:2008, fet que ens assegura un control total de la qualitat. Destaca la cura per una viticultura respectuosa i l'esforç per la recuperació de zones boscoses dins de les finques.