Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca

Convencions per a empreses

Cursos d'iniciació al tast de vins i caves dirigits als assistents a convencions, congressos o seminaris.

La cultura, el tast i la divulgació del vi formen part del caràcter de la nostra terra. Conèixer-la ens serveix per gaudir-ne i descobrir noves sensacions. Amb aquesta idea, Bodegues Sumarroca us ofereix diferents cursos relacionats amb el coneixement del vi dirigits als assistents a convencions i esdeveniments. La temàtica dels cursos s'adaptarà a les vostres necessitats o preferències amb la finalitat de crear el millor moment amb uns excel·lents vins i caves.

ON?

Bodegues Sumarroca disposa de tres sales de tast on es poden celebrar diversos esdeveniments. A només 35 km de Barcelona, Bodegues Sumarroca us ofereix els seus espais singulars, envoltats de vinyes, on podreu realitzar excel·lents reunions, jornades de treball i celebracions en un entorn exclusiu.

MASIA MOLÍ COLOMA - Sala Subirats: situada a Subirats (Alt Penedès). És on es troba el centre d'elaboració dels vins i caves. Al centre de la finca hi ha la casa familiar, una preciosa masia del segle XV amb unes caves subterrànies centenàries on, durant dècades, han reposat ampolles de cava en tradicionals pupitres. La Sala Subirats està situada dins de la mateixa masia i compta amb una zona per a taules i una zona amb sofàs per mantenir una conversa més relaxada.

QUI?

El nostre enòleg, que disposa d'una àmplia experiència i profunds coneixements del món vinícola, impartirà cursos i altres activitats.

TIPUS DE CURS

 La durada d'un curs de tast és de 3 hores i engloba el curs de tast, una visita a les instal·lacions i un obsequi. Grups d'un mínim de 15 persones.

ACTIVITATS

Cursos de tast (ens adaptem a les necessitats del client), visita a les instal·lacions de Bodegues Sumarroca, les Vinyes del Món. Grups d'un mínim de 15 persones.

GASTRONOMIA

Disposem d'un servei d'àpats d'alta qualitat per a l'organització de pauses per a cafè, dinars i berenars. Grups d'un mínim de 15 persones.

COMPLEMENTS

Disposem de complements diversos: ordinador portàtil, pantalla de projecció, paperògraf i equip de megafonia, entre d'altres.

Sol·licita un pressupost